Kantorps gruva! Nu på torsdag!

20160211_211920

Stefan Wendelsten är välrenommerad modellbyggare och TGOJ-diggare från Nyköping som ibland dyker upp på våra träffar och utflykter.  Han håller på att bygga en ytterst lovande modell i skala 1/87 av Kantorps gruva, som ska ingå i en modelljärnväg med just tonvikten på TGOJ. Han har tyvärr en del detaljer som är oklara. För att räta ut frågetecknen vill han träffa och rådfråga några som var med under gruvtiden.

Jag har bjudit in Stefan, Plingen och några andra gruvveteraner till Sköldinge bibliotek i Malmgården nu på torsdag 28 april någon gång efter klockan 1700, så de får träffas och klara ut hur det ska se ut.  Alla VSJS-are som har vägarna förbi är givetvis välkomna.

Samma kväll har Flens dragspelsklubb lyssnarkväll i lokalen bredvid så var beredd på dragspelsmusik. Självklart finns möjligheter till fika.

Välkomna!

Det här inlägget postades i Aktiviteter. Bokmärk permalänken.